Регистрация Войти
Вход на сайт
Качественные бесплатные шаблоны dle скачать с сайта
» » » Ранкова кава: 4 кращих рецепта

Ранкова кава: 4 кращих рецепта

28-07-2015, 14:04
Просмотров: 1369
Комментариев: 0
Предыдущее видео из этой категории

Ранкова кава: 4 кращих рецептаБільшість людей не уявляють собі життя без чашечки ароматної кави на сніданок.

Унікальність кави в тому, що він здатний одночасно бадьорити і розслабляти нервову систему людини. Крім цього ранкова кава - це відмінний антидепресант, який стимулює мозкову діяльність і поставляє організму енергію.

У зернах кави міститься багато мікроелементів і вітамінів, а також близько 30 органічних кислот.

Чашечка ранкової кави не тільки бадьорить організм, але і допомагає прокинутися. Однак всі перераховані якості стосуються тільки натурального свіжозвареного кави.

Єдина перевага розчинної кави - більш швидкий спосіб приготування. Однак і користь, і смак значною мірою поступається кавового напою в зернах.

Натуральний ранкова кава з льодом

Перемолоти необхідну кількість кавових зерен. Насипати в турку дві чайні ложки меленої кави і 2 чайні ложки цукру. Трохи прогріти суміш на вогні. Після додати воду і довести напій до кипіння. Побачивши, що пінка почала з'являтися, слід підняти турку над вогнем і потримати так деякий час - секунд 10. Потім влити чайну ложку крижаної води або кинути кубик льоду - і можна насолоджуватися незвичайно ароматним напоєм.

Кава з імбиром і персиками

Інгредієнти: 1 банка персикового сиропу, 1,5 л цукру, 120 мл вершків, 750 мл міцної кави, 1 склянку води і трохи кориці з меленим імбиром. Перемішати всі компоненти, довести до кипіння і варити 10 хвилин на слабкому вогні. Після чого - залити в напій кавник і можна пити.

Бадьорість по-італійськи: рістретто

Рістретто допоможе добре підбадьоритися з ранку. Готувати його треба небагато, всього на кілька ковтків. Для приготування напою мелені зерна потрібно всього лише залити гарячою водою, потім випити напій прямо на ходу.

Кава з мускатом і корицею

Приготувати цей чудовий напій просто: покладіть в турку чайну ложку тростинного цукру, потім додайте трохи води, щоб цукор розтопився, а не зажарився. Після чого насипати кенійського кави темного обсмаження і тонкого помелу - з розрахунку 3 чайні ложки на чашку.

Потім долити в турку води до половини і дочекатися, коли готову каву почне шуміти. Додайте ще води, бажано тонкою цівкою, щоб кава зміг взяти побільше кисню. В кінці додати по щіпці мускату і кориці, довести напій до кипіння, зняти з вогню і дати настоятися 2-3 хвилини.
Рейтинг статьи:
  
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.